Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de derbi mesaisi sürüyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de derbi mesaisi sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın başındaki bir bölüm basın mensuplarına açık tutuldu. Koşunun ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapan sarı-lacivertliler, daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı. Teknik direktör Yanal'ın ligde geçen hafta Bursaspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü genç futbolcu Salih Uçan'ın, antrenman maçında vole ile attığı golü alkış aldı.
- Tek eksik Alper Potuk
Sakatlığı bulunan Alper Potuk'un tedavisine devam edildi. Salonda kendisi için belirlenen program dahilinde çalışan sarı-lacivertli futbolcu daha sonra sahada koşu yaptı. Çeşitli sakatlık sorunları nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Sow ve Emenike ile sakatlığı geçen Cristian, takım çalışmasının tamamında yer aldı.
- Japon genç futbolcular antrenmanı izledi
Japonya'da ikinci ligde mücadele eden Shonan Bellmare takımının 14 yaş grubu altyapı sporcuları Fenerbahçe antrenmanını izledi.
Toplam 55 sporcunun yer aldığı grup, antrenman öncesi sarı-lacivertli futbolcularla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Japon takımının Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Fenerbahçe'nin altyapı takımlarıyla hazırlık maçları yapacağı bildirildi. Japon sporcuların, Antalya'da gerçekleştirdiği kampın ardından ülkelerine dönmeden önce, Fenerbahçe takımlarıyla maç yapmak için İstanbul'a geldikleri bildirildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...