Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, Avrupa yolunda kaybetmek istemiyor

Trabzonspor, Avrupa yolunda kaybetmek istemiyor

SPOR Haberleri

Kulüp genel sekreteri Güney:" İnanıyorum ki Gençlerbirliği maçıyla kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz ve Avrupa yolunda önemli bir galibiyet alacağız"

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Gençlerbirliği maçıyla kaybettikleri puanları telafi ederek, Avrupa yolunda önemli bir galibiyet alacaklarına inandıklarını söyledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Güney, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarına katılma hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Son 2 haftada Kasımpaşa ve Elazığspor maçları bizi rahatlatacakken aldığımız beraberlikler işimizi biraz zora soktu" dedi.
Önlerinde Gençlerbirliği maçının bulunduğunu ifade eden Güney, "Futbolcularımız arzulu. Onlar da çok istiyorlar bu sezonu Avrupa hedefiyle kapatmayı. İnanıyorum ki Gençlerbirliği maçıyla kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz ve Avrupa yolunda önemli bir galibiyet alacağız. Ondan sonra da lig sonuna kadar kalan maçlarımızı en az puan kaybıyla yerimizi sağlamlaştırıp en azından taraftarlarımızı Avrupa hedefiyle sevindirmek istiyoruz" diye konuştu. Tatil edilen Fenerbahçe maçı sonrası PFDK tarafından verilen cezaya itiraz ettiklerini ve Tahkim Kurulu'nun kararını beklediklerini dile getiren Güney, şunları söyledi:
"Biz o zaman da söyledik, Fenerbahçe maçında seyircimiz sahaya inmedi. Ne bir polis arabası yaktık ne de sokaklarda büyük taşkınlıklar yaptık. Tabi ki istenmeyen olaylar. Bu bir mazeret değil. Sahaya yabancı madde atılması da centilmenliğe aykırı, tasvip edilecek bir şey değil ama hep şunu söyledik. Daha önceki maçlarda yaşanan olaylarla ilgili emsalleri göstererek, bize verilen cezanın ağır olduğunu düşündük. Bir defa kesinlikle Tahkimden cezanın indirilmesi konusunda beklentimiz var çünkü bunun emsalleri var. Hatta sahaya inildiği maçlarda 4 maç ceza alınırken bizde sahaya inilmediği halde 6 maç cezanın ağır olduğunu düşünüyoruz. Tahkimden inşallah bir indirim alacağız."
Maçın tekrarı yönünde beklentilerinin olduğunu söyleyen Güney, "Aynı şartlar, aynı mazeretlerle bu konuyu da gündeme getirdi başkanımız. Maçın tekrarı yönünde beklentimiz var. Neden olmasın? Bunda hep söylediğimiz sahaya inip futbolculara karşı bir eylem olmaması. Yabancı madde atılması bütün maçlarda oluyor. Öyle olsa yabancı madde atılan bütün maçların tatil edilmesi lazım ama dediğimiz gibi taraftarlarımızın yaptığını Trabzonspor'a hiçbir zaman yakıştıramıyoruz. Daha duyarlı olmalarını, onlardan takıma destek vermelerini istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...