Seda Sayan RTÜK cezasına doymuyor!

Seda Sayan RTÜK cezasına doymuyor!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı sunucu Seda Sayan'ın 'Kaynana Gelin Seda'ya Gelin' programına RTÜK yine cezayı kesti.

RTÜK Seda Sayan'ın sunduğu programın, aile değerlerine aykırılık teşkil eden bölümleri için ceza kesti. Seda Sayan RTÜK'ü zengin etti


SEDA SAYAN RTÜK'Ü ZENGİN ETTİ
Kanal D'de yayınlanan Kaynana Gelin Seda'ya Gelin adlı program, RTÜK'ten yine ceza yedi. Bir ay içerisinde ikinci kez ceza yiyen Kanal D, toplamda 837 bin 926 lira ceza almış oldu. Seda Sayan'ın sunduğu programın, 29 Ocak 2014 tarihli yayını ele alındı. Programa katılan Leyla isimli kaynana, gelinini şikayet ederek, çok yalan söylediğini, evliliğinin de yalanla başladığını söyledi. Stüdyoda bulunan Kamile isimli gelin ise, evliliğini etkileyecek yalanlar söylemediğini belirtti. Bu diyaloglar üzerine, RTÜK, ailede özel sayılan durumların açıklandığını belirterek ceza kesti. Ayrıca Seda Sayan'ın da gerginliği hafifletmek yerine alevlendirdiği söylendi. RTÜK 418 bin 963 lira para cezası kesti.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...