Buse Terim'den ilginç hediye taktiği

Buse Terim'den ilginç hediye taktiği

MAGAZİN Haberleri

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çeyizlerini seçtiler..

Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim'in kızı nbsp;Buse Terim ve nişanlısı Volkan Bahçekapalı düğün için hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Ünlü çifte hediye almak isteyen yakınları anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapacak. Hediyelerini önceden seçen Buse Terim'in bu hediye taktiği herkesi şaşırttı.

EVLİLİK LİSTESİ
Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Bir ay sonra evlenecek olan Buse Terim ve nişanlısı, ev ve mutfak eşyalarını belirledi. İsteyen davetliler, hediyeleri anlaşmalı mağazadan seçebilecek!

BUSE'YE ÖZEL
Efsanevi teknik direktör Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, 16 Mayıs'ta Shangri-La Hotel'de görkemli bir düğünle Volkan Bahçekapılı ile hayatını birleştirecek. Düğün hazırlıklarına hız veren Buse, Avrupa ve Amerika sosyetesinde yıllardır uygulanan, son zamanlarda bizim sosyetede de moda olan 'evlilik listesi' hazırlamış. Buse, evlilik hediyesi almak isteyen eşi dostu için Sırmaison'a gidip ihtiyaç listesini vermiş. Sırmaison, Nişantaşı ve Zorlu Center mağazalarında 'Buse'ye özel' adıyla özel bir bölüm hazırlamış.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...