Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebru Gündeş'e büyük şok!

/ Kaynak: DHA
Ebru Gündeş'e büyük şok!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Sibel Can'dan sonra Ebru Gündeş'te çalıntı şarkı şoku yaşadı. Gündeş yeni albümünde "Üflediler Söndüm" isimli eseri okumak istedi.

Ancak alt yapılarını hazırlatıp masraf ettiği şarkı ile ilgili şok yaşadı... Ünlü sanatçı Ebru Gündeş yeni albümünde bestesi Cem Yıldız`a ait olarak bilinen "Üflediler Söndüm" isimli eseri okuma kararı aldı. Ancak, geçtiğimiz günlerde Mesam`dan aldığı belge ile ekranlara çıkan şarkıcı Alihan, önce Sibel Can`ın okuduğu ve bestesi Adem Gümüşkaya`ya ait olarak bilinen, "Kış Masalı" isimli şarkının kendi bestesi olduğunu ispat etti. Avukatı ile canlı yayına çıkan Alihan, şimdi ise "Üflediler Söndüm" isimli eserin bestecisi olduğunu, Mesam`dan aldığı belge ile kanıtladı. Daha sonra ise konu hakkında sürekli yorum yapan ve Mesam asıl üyesi olan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay`ı arayarak açıklamalar yaptı. Akay`a, şarkıyı Ebru Gündeş`in okumak istediğini ancak bu sorunlardan dolayı alt yapısı hazır olan bu eserden vazgeçtiğini söyleyen Alihan, "Ebru Gündeş okusun vazgeçmesin. Şarkı benim sorun yaşamayız. Biz Ebru ile anlaşırız" dedi. Kış Masalı isimli şarkının bestecisi olarak bilinen Adem Gümüşkaya itiraz hakkını kullandı ancak "Üflediler Söndüm" isimli eserin bestecisi olarak bilinen Cem Yıldız`ın ne yapacağı henüz bilinmiyor. Ünlü şarkıcı Alihan, Sibel Can`la anlaşma yolunda olduğunu, Adem Gümüşkaya ve Cem Yıldız`ı ise mahkemeye vereceğini duyurdu.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...