Yılmaz Vural: İlk iki şansımız azaldı

/ Kaynak: DHA
Yılmaz Vural: İlk iki şansımız azaldı

SPOR Haberleri  / DHA

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Vural, Balıkesirspor maçının ardından ilk iki şanslarının azaldığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu

Kalan maçlarının hepsine kazanmak için çıkacaklarını belirten Vural, "Biz ligin sonuna kadar mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz. Fakat tamamen ilk iki şansımız bittiği anda artık B planına geçip, oyuncularımızı play off maçlarına hazırlayacağız. Sakatlık olmamasına özen göstermemiz gerekiyor" dedi. Balıkesirspor maçında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Vural, maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik, fakat sonuca gidemediklerini kaydetti. İkinci yarının hemen başında şansız bir gol yediklerini söyleyen Vural, "Biz gol atamazsak onlar atar. Futbol böyle bir oyun. Bize sonuna kadar inandıkları ve destekledikleri için taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Haftaya zorlu Samsun deplasmanına gideceklerini belirten Vural, "Rakibimiz iyi futbol oynuyor fakat bizim onları yenebilecek gücümüz var. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. Sezonu kapatan, Mahmut Temur ve Serkan Yanık dışında, Murat Ceylan'ın da tedavisine devam edildiği ifade eden Vural, Eren ve Efe'nin takımla çalışmalarının sürdüğünü önümüzdeki günlerde forma giyebileceklerini söyledi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...