Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray hakkında şok iddia!

/ Kaynak: DHA
Galatasaray hakkında şok iddia!

SPOR Haberleri  / DHA

UEFA ile başı dertte olan Galatasaray'ın, bundan birkaç ay önce kulübe transfer yasağı gelebileceği yönünde bir haber aldığı, öne sürüldü.

Galatasaray, geleceğini derinden etkileyecek çok ciddi bir sürece girdi. UEFA ile Finansal Fair-Play konusunda ters düşen ve 10 Nisan'a kadar etkili bir savunma yapmazsa, Disiplin Kurulu'na sevk edilecek olan Sarı- Kırmızılı kulüpte kollar sıvandı. Her ne kadar Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler, "Sorun yok" yönünde telkin edici açıklamalarda bulunsa da, UEFA'nın yaptırımlarında ne kadar ciddi olduğu bilinen bir gerçek.


Son örneği Barcelona
Bunun son örneği, 18 yaş altı transferlerinde usulsüzlük yaptığı belirlenen Barcelona'ya gelen transfer yasağı ile tescillendi. Galatasaray, eğer UEFA'yı ikna edemezse, Avrupa kupalarından men tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Ancak tek sorun bu değil. Zira Sarı-Kırmızılılar'ın, bundan birkaç ay önce UEFA'nın önde gelen isimlerinden bir istihbarat aldığı ve buna göre kulübe transfer yasağı getirilmesinin gündemde olduğu bildirildi. nbsp;


32 kişiyle yola devam!
İşte bu haberden sonra harekete geçen Galatasaray'ın, devre arasında tam 9 oyuncuyu birden kadrosuna katmasının sebebinin, bu cezayla alakalı olduğu öne sürülüyor. Sadece bonservisler için Ocak ayında kasasından 20 milyon Euro çıkaran Cim Bom'un, yaz dönemi ve bir sonraki ara transfer için yasakla karşı karşıya kalması durumunda, eldeki 32 kişilik oyuncu grubuyla yola devam etmesi gerekecek. Bunun üzerine bir de Avrupa kupalarından men gelirse, Galatasaray çok ciddi sıkıntılarla yüzleşebilir gibi görünüyor. Sarı- Kırmızılı yönetim ise tüm ihtimalleri göz önünde bulundurup çıkış formülü arıyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...