Beren Saat'ten şaşırtan cevap!

Beren Saat'ten şaşırtan cevap!

MAGAZİN Haberleri

Beren Saat'e 'Sadece Sen' filminde kör bir kızı canlandıran, 'Belçim Bilgin'in filmini izlediniz mi?' sorusuna herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

Sigara kullanma alışkanlığına son vermeyi amaçlayan "Bırakmak İstiyorum" filminin özel gösterimi önceki akşam Cinemaximum Kanyon'da gerçekleştirildi. Önümüzdeki aylarda evlenecekleri konuşulan Beren Saat nbsp;ile Kenan Doğulu, gösterime el ele katıldı. Gösterim boyunca bir an olsun ellerini ayırmayan ikili, filmin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Filmle ilgili değerlendirmede bulunan Kenan Doğulu, "Sigara bırakmak isteyenlere çok önemli bir hizmet olmuş. Biz sigara içmememize rağmen çok etkilendik." şeklinde konuştu. Beren Saat ise "Bizde sigaraya başlamış olsaydık bırakabilirdik. Çok etkileyici olmuş" dedi.


BEREN, BELÇİM'İ İZLEMEMİŞ
"Benim Dünyam" filminde canlandırdığı kör, sağır ve dilsiz genç kız karakteriyle büyük beğeni toplayan Beren Saat "Sadece Sen" filminde kör bir kızı canlandıran Belçim Bilgin'in filmini "henüz izlemedim" diyerek herkesi şaşırttı. 22 Nisan'da evlenecekleri konuşulan çift, kesin bir tarih vermekten kaçınsa da evliliğin yakın olduğu sinyallerini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...