Ronaldo, Messi'yi yakaladı

Ronaldo, Messi'yi yakaladı

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Lionel Messi'nin "turnuvada bir sezonda en çok gol atan oyuncu" rekoruna ortak oldu

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol sayısını 14'e yükselterek Lionel Messi'nin "turnuvada bir sezonda en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti. Eski Milanlı oyuncu Jose Altafini'nin 51 yıl önce kırdığı ve Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin 2011-2012 sezonunda egale ettiği Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu rekoruna, Cristiano Ronaldo da ortak oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in, Borussia Dortmund'u 3-0 yendiği maçta attığı golle krallık yarışında 14 gole ulaşan Portekizli yıldız, turnuvada bir gol daha atması halinde yeşil sahalardaki en önemli rakibi Lionel Messi'nin rekorunu kırmış olacak. Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol atan oyuncu unvanı ise hala 71 golle eski İspanyol yıldız Raul'de bulunuyor. Raul'u 67 golle Messi, 65 golle Cristiano Ronaldo izliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...