FIFA, Real Madrid ve Atletico Madrid'i soruşturuyor

/ Kaynak: AA
FIFA, Real Madrid ve Atletico Madrid'i soruşturuyor

SPOR Haberleri  / AA

İspanyol basını, Barcelona'ya para ve transfer yapmama cezası veren FIFA'nın, benzer gerekçelerle Real Madrid ve Atletico Madrid'i de soruşturduğunu yazdı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğinin (FIFA), 18 yaş altındaki 10 futbolcuyla yapılan sözleşmede usulsüzlük olduğu gerekçesiyle Barcelona Kulübü'ne, reşit olmayan futbolcularla ilgili yönetmenliğinden dolayı da İspanya Futbol Federasyonuna (RFEF) verdiği cezalar ülkede tartışmaların başlamasına neden oldu. İspanyol basını, benzer sebeplerden dolayı FIFA'nın, Real Madrid ve Atletico Madrid kulüpleri hakkında da açılmış soruşturmaları olduğunu yazdı. Barcelona'nın, Katalonya Futbol Federasyonunun yönetmenliğine dayanarak reşit olmayan futbolcularla sözleşme yaptığı savunuldu. Real Madrid ve Atletico Madrid'in de aynı şekilde Madrid Futbol Federasyonunun yönetmenliğini esas aldığı, bu nedenle benzer bir cezanın bu kulüplere de gelebileceği kaydedildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...