Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vizyon Koleji'nin teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt'da

Vizyon Koleji'nin teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt'da

EĞİTİM Haberleri

Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine teknolojik eğitim konseptiyle heyecan verici bir kolej kampüsü açılıyor.

İstanbul'un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor. İnnovia 3 ve Fi Tower sitelerinin hemen yanında 8000 m2 alan üzerine yapılan Vizyon Koleji Kampüsü 11.500 m2 kapalı alanı ile 1200 öğrenciye yüksek kalitede eğitim hizmeti verebilecek donanıma sahip.
nbsp;
Bu yatırımlar bölgenin okullaşma ihtiyacına büyük destek sağlıyor.
Vizyon Koleji nbsp;A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk da bölgeye yapılan bu eğitim yatırımının önemini dile getirirken '' Artan nüfus oranı bölgede yaşayan çok sayıda öğrencinin ya kalabalık dersliklerde eğitim almak zorunda bırakıyor, ya da iyi bir eğitim almak için uzaklara gitmesine neden oluyordu. Halihazırda resmi rakamlara göre Milli Eğitim Bakanlığına kayıtlı ilköğretim okullarında sınıf ortalamaları Beylikdüzü'nde 37, Avcılar'da 46 ve Esenyurt'da 54 kişidir. Bu oran Esenyurt bölgesinde 74 kişiye kadar çıkmaktadır. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan çok sayıda yeni konut projesi düşünüldüğünde Vizyon Koleji özellikle Beylükdüzü, Esenyurt ve Avcılar'da ikamet eden öğrenciler için hayati öneme sahip bir eğitim alternatifi oluyor. '' şeklinde görüş bildirdi. Cem Arıtuluk yeni kampüslerin İstanbul ve diğer illerde de hızla açılacağını, Vizyon Koleji'nin yoğun Akademik İngilizce ve teknolojik eğitim içerikli konseptiyle iddialı, herkese hitap eden bir zincir okul projesi olduğunu da sözlerine ekledi.
nbsp;
Vizyon Koleji nbsp;''teknolojik bir eğitim üssü olarak tasarlandı'!'
Mart ayından itibaren kayıt almaya başlayacak olan Vizyon Koleji'nin ilk kampüsü Kampüsü nbsp;bölgede en donanımlı ve modern okullardan biri olacak. Projeyi bir '' teknolojik eğitim üssü'' olarak tanımlayan Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk 'un verdiği bilgiye göre kampüs dijital eğitim teknolojilerini en üst seviyede kullanacak şekilde tasarlandı. Türkiye'nin önde gelen eğitim teknoloji şirketi SEBİT'in de ''Sebit Project School'' olarak nbsp;akredite ettiği ve desteklediğikampüste tüm dersliklerde nbsp;son model e-board ( dijital akıllı tahta) kullanılıyor ve tablet destekli eğitime olanak sağlayan hızlı internet erişimi her yerden mümkün. Kampüsün birçok yerine kurulan dijital paneller ile öğrenciler teneffüs saatlerinde bile her türlü bilgiye doğrudan ulaşabiliyor, anketlere katılıyor, okul yönetimi ve ailesi ile iletişim sağlayabiliyor, hatta okul yönetimine öneri, talep ve şikayetlerini doğrudan bildirebiliyor.
nbsp;
Potansiyel odaklı eğitim modeli Türkiye'de ilk kez bu okulda uygulanacak!
Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinin yeni eğitim kampüsü Vizyon Koleji, modern kampüs olanaklarının yanısıra Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan ''Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli'' (POEM) ile de ön plana çıkıyor. Bireysel farklılıklar, potansiyeller ve öğrenme stilleri göz önüne alınarak hazırlanan çoklu müfredatlardan oluşan ''Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli'' kampüsteki çok sayıda laboratuvar, sanat atölyeleri ve spor alanlarıyla destekleniyor. Öğrencilerdeki potansiyeli ortaya çıkartmak ve desteklemek amacıyla kampüste kapalı spor salonu, jimnastik salonu, yüzme havuzu, açık futbol sahası ve açık voleybol sahasına ek olarak çok sayıda aktivite köşesi, 3D mini sinema salonu ve 600 kişilik konferans salonu bulunuyor.
nbsp;
Okul giriş ve bursluluk sınavı ile kapılarını herkese açıyor.
Bölgenin çiçeği burnunda kampüsü 19Nisan 2014, Cumartesi günü yapacağı Düzey belirleme ve Burs sınavına Esenyurt, Beylikdüzü ve Avcılar bölgesindeki tüm öğrencileri davet ediyor. Katılan öğrencilerden bazıları başarı düzeylerine göre tam burslu olarak okumaya hak kazanırken, sınava katılan öğrencilerin tümüne , açılışa özel indirimle kayıt olma imkanı sağlanıyor. Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk bu sınavın ve dağıtılacak burs ve indirimli kayıt avantajının bölgedeki öğrenci ve velilerle hem güzel bir nbsp;tanışma vesilesi hem de eğitim konseptini yakından tanımak için iyi bir fırsat olacağını belirtiyor. Giriş ve bursluluk sınavına kayıtlar okulun resmi web sitesindeki (www.vizyonkoleji.com) nbsp;başvuru formunu doldurarak yapılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...