Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li Başkanın baş örtülü kızı AK Parti'den Başkan seçildi

CHP'li Başkanın baş örtülü kızı AK Parti'den Başkan seçildi

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'ın Keban ilçesinde seçimi kazanan Fethiye Anlı, Anlı'nın babası daha önce aynı ilçede CHP'den Belediye Başkanlığı yapmıştı.

Elazığ'ın Keban İlçesi'nde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Fethiye Atlı, babasının daha önce aynı ilçede CHP'den Belediye Başkanlığı yaptığını söyledi. En yakın rakibine 900 fark atan 51 yaşındaki Fethiye Atlı, "Babamın başkanlık döneminde CHP'nin fazla bir alternatifi yoktu. Ama babam Turgut Özal vefat ettiğinde çok üzülmüş ve ağlamıştı" diye konuştu. Maliye Bakanlığı bünyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra başörtüsü sebebiyle görevine son verildiğini söyleyen Atlı, "İşten atıldıktan sonra hacca gittim. Ardından çocukluğunda geçirdiği bir hastalık sebebiyle felçli olan akrabam Bekir Atlı ile 2002 yılında evlendim, çok mutlu bir evlilik hayatı sürüyorum. Bundan böyle babamdan aldığım bayrağı daha ileri taşıyacağım" diye konuştu. ELAZIĞ DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...