İronik bir başvuru! Bu kadar çok oy almamalıydık itirazı

İronik bir başvuru! Bu kadar çok oy almamalıydık itirazı

GÜNDEM Haberleri

İlçe seçim kurulları, siyasi partilerin az oy aldıkları gerekçesiyle yaptığı başvurularla dolup taşarken Isparta'da tam aksi yönde bir itiraz geldi.

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Şençimen ve belediye başkan adayı Ömer Levent, fazla oy aldıkları şikayetiyle oyların yeniden sayımı için Merkez İlçe Seçim Kurulu'na itiraz başvurusunda bulundu. Isparta Belediye Başkanlığı için 675, il genel meclisi için de 6 bin 900 oy aldıklarını belirten Ömer Levent, "Anlamıyorum. Bir oy için de bin oy için de itiraz ediyorlar. Biz de bu kadar usulsüzlüğün olduğu bir yerde partimizin fazla oy aldığını düşünüyoruz. Reklam yapmamamıza, kısıtlı imkanlarımıza rağmen bu kadar gücün arasında iyi oy aldık. Bunda bir yanlışlık vardır diye düşünüyoruz. Oyların tekrar sayılması için dilekçe verdik ama itiraz süresinin bittiği belirtilerek kabul edilmedi" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...