Kuveyt'in dev projesi Enyap İnşaat'ın oldu

Kuveyt'in dev projesi Enyap İnşaat'ın oldu

Ekonomi Haberleri

Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, Kuveyt'te 30 milyon dolarlık projeyi imzaladıktan sonra yeni teklifler aldıklarını söyledi

Türkiye'de İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan Enyap İnşaat, Kuveyt'ten proje üstlendi. 17 yıldır sektörde faaliyet gösteren Enyap İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, şirketlerinin yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çektiğini, son olarak Kuveyt'in 30 milyon dolarlık villa projesini imzaladıklarını söyledi. Kuveyt'te şantiye kuruluşuna başlamalarının hemen ardından farklı projelerle ilgili görüşmelerin başladığını söyleyen Mavuzer, İstanbul Beylikdüzü'nde Blue Residence ve Bursa Nilüfer'deki Garden Life projesinde konutların yüzde 75'inin satıldığını ifade etti. 652 konuttan Garden Life projesinin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...