Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kate Moss Bodrum'dan ev alıyor!

Kate Moss Bodrum'dan ev alıyor!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü manken Kate Moss Bodrum'da bulunan lüks bir sitediki villayı gözüne kestirdi.

Top model, 1 buçuk milyon dolarlık villa için ön sözleşme yaptı. Geçtiğimiz yıldan beri sık sık Bodrum'a gelip giden Kate Moss, ülkemizde "evlenmeye" karar verdi. Son olarak geçtiğimiz hafta Türkbükü'ndeki detoks merkezine gelen ve 4 ayda bir buraya gelip gitmeye karar veren İngiliz model, bu ziyaretinde kendisi için villa da baktı.
YILDIZLARIN TATİL ADRESİ nbsp;
Türkbükü'ne yakın ve sakin bir yerde ev almak isteyen Kate Moss, tercihini Gündoğan'dan yana kullandı. İşadamı Barış Çelet'in sahibi olduğu "Gündoğan Green Life Villaları'nı beğenen top model, buradaki ultra lüks bir villa için ön sözleşme yaptı. Kate Moss'un; 1 buçuk milyon dolarlık villanın satış işlemlerini yaz aylarına kadar bitirmeyi istediği öğrenildi. Ev sahibi olduktan sonra yaz aylarının büyük kısmını Bodrum'da geçirecek olan İngiliz model, bu sayede ülkemizin reklamını yurt dışında da yapmış olacak. Dünyaca ünlü yıldızların tatil adresi olan Bodrum'da önceki gün de Facebook'un milyarder patronu Mark Zuckerberg de görüntülenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...