Trabzonspor'da Olcan Adın müjdesi!

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da Olcan Adın müjdesi!

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı'nın en büyük kozlarından biri olan Olcan Adın, 1 haftalık aranın ardından tekrar sahalara dönüyor.

Tabzonspor'da, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 41 maçta forma giyen oyuncu cezası nedeniyle forma giymediği Elazığspor maçının ardından Gençlerbirliği maçıyla birlikte tekrar sahalara dönüyor. Bordo-mavili takımda 8 golle en çok gol atan ve 7 asistlede en çok asist yapan oyuncu konumunda olan Olcan, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın sahadaki en büyük kozlarından biri olacak. nbsp;Bu sezon Avrupa Kupalarına katılmaktan başka bir hedefi bulunmayan bunun içinde ligde kalan maçlarını kazanarak bu hedefine ulaşmayı planlayan bordo-mavili takımın puanlara ihtiyacı olduğu haftalarda Olcan'ın geri dönmesi takımı içinde büyük bir moral oldu. Oyuncusuyla özel bir görüşme yapan teknik sorumlu Hami Mandıralı, yıldız oyuncuya büyük bir güven duyduğunu yineledi. Olcan'dan Gençlerbirliği maçında gol yollarında daha etkin olmasını isteyen Mandıralı, kaleyi gördüğü noktalardan ise şut çekmesini istedi. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...