Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benzin ve Motorine indirim!

Benzin ve Motorine indirim!

GÜNDEM Haberleri

EPDK'nın tavan fiyat kararı doğrultusunda bu gece yarısından itibaren motorin ve benzinin litre fiyatında 4'er kuruş indirim yapılacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) tavan fiyat kararı doğrultusunda, bu gece yarısından itibaren motorin ve benzinin litre fiyatında 4'er kuruş indirim yapılacak. EPDK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, tavan fiyat kararı çerçevesinde bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı 4 kuruş indirimle 4.30 lira, benzinin litre fiyatı da 4 kuruş indirimle 4.96 lira tavan fiyattan satılacak.
Tavan fiyat uygulamasının başladığı 15 günlük süre zarfında katkılı motorinde litrede 39, motorinde 29, benzinde 13 kuruş indirim oldu.
EPDK'nın tavan fiyat uygulanmasına yönelik kararı 21 Mart 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Bu kapsamda 22 Mart 2014'ten itibaren geçerli olmak üzere her hafta salı ve cuma günleri ürün CIF fiyatı ve döviz kuru gibi unsurlardaki değişimler dikkate alınarak oluşan yeni tavan fiyatlar il bazında hesaplanarak o gece yarısından itibaren uygulanmak üzere ilan ediliyor. Bu kapsamda en son belirlenen tavan fiyatların içinde rafineri, dağıtıcı, bayi payları ve vergiler gibi unsurlar ile il bazında bayi satış fiyatları EPDK'nın internet sitesinde yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...