Drogba, Primier Ligi'ne geri dönüyor

Drogba, Primier Ligi'ne geri dönüyor

SPOR Haberleri

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun gelecek sezon Didier Drogba'yı yeniden İngiliz ekibine getireceği iddia edildi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında PSG'ye mağlup olması sonrasında İngiliz basınında sert eleştirilere maruz kalan Mourinho'nun, elindeki tüm forvetleri sezon sonununda satışa çıkaracağı ve yeni forvet oyuncuları transfer edeceği iddia edildi. Bu plana göre Drogba 'maliyetsiz yedek forvet' olarak transfer listesinde yer alıyor. İngiliz Daily Telegraph gazetesindeki habere göre artık Chelsea'de 'temizlik vakti.' Telegraph, şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçında Paris St Germain'e 3-1 yenilen Chelsea'de, Jose Mourinho'nun elindeki tüm forvet oyuncularını satışa çıkarmayı planladığını yazdı. Mourinho'nun üzerlerini çizdiği ve satılmalarını istediği oyuncular Fernando Torres, Samuel Eto'o, Demba Ba ve Everton'da kiralık olarak forma giyen Lukaku.


Daily Telegraph'a göre Portekizli'nin transfer listesinin başında ise Atletico Madrid'in yükselen yıldızı Diego Costa bulunuyor. İkinci sırada ise Bayern Münih'in Hırvat milli golcüsü Mario Mandzukic var. Ancak habere göre, Mourinho bu hayli pahalı ve futbolunun zirvesindeki forvetlerin yanına bir de 'yedek forvet' istiyor. İşte buradaki isim de hem sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek hem de bir Chelsea efsanesi olan Didier Drogba.


Bir diğer İngiliz gazetesi Independent'ın yazarı Sam Wallace'a göre ise Chelsea'nin yaşadığı forvet sorununda Mourinho'nun da payı var. Yorumcu, Portekizli teknik adamın sezon başında uzun süre Rooney'in peşinde koştuğunu ancak bu transferi bitiremediğine dikkat çekerken, yetersiz bulunarak sezon başında Everton'a kiralanan Lukaku'nun attığı 12 golün Torres ve Et'o'nun attığı toplam gol sayısına eşit olduğunu hatırlatmış.


MENAJERİ KONUŞTU
İngilizlerin gündemini meşgul eden Didier Drogba'nın menajeri Pierre Frelot ise yıldız oyuncunun durumunun belirsiz olduğunu söyledi. Futbol Arena'ya konuşan Frelot, "Drogba, Galatasaray gibi büyük bir kulübün oyuncusu. Drogba'nın Galatasaray'da ki geleceği henüz belli olmadı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...