Şükrü Ergün, F.Bahçe mücadelesini yorumladı: 'Sıradan bir maç'

Şükrü Ergün, F.Bahçe mücadelesini yorumladı: 'Sıradan bir maç'

SPOR Haberleri

'Şampiyonluk ipini göğüslemek, ezeli rakibimizi yenmekten çok daha önemli. Derbiyi de 34 karşılaşmadan biri olarak görüyoruz.'

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Galatasaray'da tüm dikkatler Pazar günü Arena'da yapılacak olan Fenerbahçe derbisinde. Florya'dan Sorumlu Yönetici ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, zorlu karşılaşmayı ilginç şekilde yorumladı. Ergün, Fenerbahçe karşılaşmasının kendileri için sıradan bir mücadele olduğunu belirterek, "Şampiyonluğa ulaşmak, Fenerbahçe'yi mağlup etmekten çok daha önemli. Dolayısıyla ezeli rakibimizi yenmek, şampiyonluktan daha mutlu edici bir durum değil. Galatasaray'ın hedefi her sezon olduğu gibi şampiyonluk ipini göğüslemektir. Oynadığımız her maç da bizim için önemlidir. Fenerbahçe karşılaşmasını da diğer 34 maç gibi değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.
Mancini, Fener'i motive etmedi
Ergün, deplasmanda oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Roberto Mancini'nin "Belki Fenerbahçe'ye 4 atarız" demesine de açıklık getirdi. Sarı-kırmızılı yönetici, "Hocamızın bu söylemi ne bizim futbolcular üzerinde bir baskı oluşturur ne de Fenerbahçeli oyuncuları kamçılar. Roberto Mancini'nin bu açıklaması futbolda her sonucun olabileceğine dair bir ifadedir" vurgusunu yaptı. Derbi için ekstra bir prim belirlemediklerini de söyleyen Şükrü Ergün, "Ancak karşılaşma sonunda Başkanımız Ünal Aysal futbolculara sürpriz yapabilir. Kendisi zaten futbolcularla çok yakından ilgileniyor. Maç sonunda böyle bir açıklama yapabilir" diyerek sözlerini tamamladı.
Bahadır ÇOKİŞLER
ÖZEL?HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...