Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'un selfie retweeti Beyez Saray'ı kızdırdı

/ Kaynak: İHA
Samsung'un selfie retweeti Beyez Saray'ı kızdırdı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Beyaz Saray,David Ortiz'in Samsung telefonunu kullanarak Obama ile çektiği Selfie'nin Samsung tarafından retweet edilmesini sert şekilde eleştirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney açıklamasında Samsung'un 5.2 milyon kişi ile paylaştığı fotoğrafı ticari amaçla kullandığını belirtti. Beyaz Saray avukatlarının konu ile ilgili çalışmalara başladığını kaydeden Carney, Beyaz Saray'ın, ticari bir amaçla yapılan bu paylaşımı kabul edemeyeceğini belirtti. nbsp;Obama'nın 2013 Beysbol Ligi Şampiyonu Boston Red Sox'u Beyaz Saray'da kabul ettiği etkinlikte fotoğrafı çeken oyuncu Ortiz ise, "Başkana arkasında ismi yazan takımımızın formasını verdim. Basın mensupları fotoğraf çekiyordu. Ben de son saniyede telefonumu çıkararak şansım varken selfie çekmek istedim. Böyle bir şans her zaman elde edilemez" dedi. Ortiz ayrıca Samsung'dan fotoğraf için para almadığını da ifade etti. Öte yandan, Samsung yöneticileri henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.


DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...