Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Egemen, Galatasaray derbisinde de forma giyemecek

/ Kaynak: DHA
Egemen, Galatasaray derbisinde de forma giyemecek

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe Galatasaray maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ise aktif dinlenme çalışmaları kapsamında 2 takıma ayrılan oyunculardan ilk takım ayak tenisi maçı yaparken, diğer takım ise 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman şut çalışmalarıyla tamamlandı.


Alper Potuk takımdan ayrı özel program uygulandı. Dün gerçekleştirilen antrenman sonrası sol diz iç kısmında ağrı hisseden Egemen Korkmaz'ın, yapılan muayene ve tetkikler sonucunda dizinde kıkırdak hasarı ve ödem tespit edildi. Sporcunun tedavisine başlandı.


Sarı lacivertliler, Galatasaray maçı hazırlıklarını 5 Nisan Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00'de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...