Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da derbi öncesi parti

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da derbi öncesi parti

SPOR Haberleri  / AA

Ünal Aysal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı futbolcu ve teknik heyetle barbekü partisinde bir araya geld,

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 6 Nisan Pazar günü yapacağı derbi maça hazırlanan futbol takımına barbekü partisi verdi. Sarı-kırmızılı takımın antrenmanı sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisine, başkan Aysal'la birlikte yönetim kurulu üyeleri ile kulüp icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, futbolcular ve teknik heyet katıldı. Yıldız oyuncu Didier Drogba'nın yerel kıyafetlerle geldiği organizasyona, bazı oyuncular ise aileleri ve arkadaşlarıyla dahil oldu. Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ise minik oğlu Luke kucağında olduğu halde yemeğini yedi. Etkinlikte futbolcuların oldukça neşeli ve moralli oldukları gözlendi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...