Mustafa Ceceli nasıl zayıfladığını açıkladı!

Mustafa Ceceli nasıl zayıfladığını açıkladı!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, yeni albümünden önce fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu anlattı

Ünlü şarkıcı Mus­ta­fa Ce­ce­li, şu sı­ra­lar ma­yıs ayın­da çı­ka­ra­ca­ğı üçün­cü al­bü­mü için ge­ce gün­düz ça­lı­şı­yor. Bir yan­dan stüd­yo­da oku­ma­la­rı­nı ta­mam­la­ma­ya ça­lı­şan Ce­ce­li, di­ğer yan­dan da hay­ran­la­rı­nın kar­şı­sı­na fit bir gö­rün­tüy­le çık­mak için ça­ba sarf edi­yor.


"PİLATES YAPARAK 5 KİLO VERDİM"
Bugün'de yer alan habere göre, Al­büm ön­ce­si dü­zen­li bir di­yet ve spor prog­ra­mıy­la form tut­ma­ya ça­lış­tı­ğı­nı be­lir­ten Mus­ta­fa Ce­ce­li, pi­la­tes­ yaparak 5 ki­lo ver­di­ği­ni söy­le­di. Ün­lü şar­kı­cı, "İlk baş­ta ka­dın spo­ru di­ye­rek önyar­gı­lı dav­ran­dım. Fa­kat çok fay­da­sı­nı gör­dü­m" de­di. Sı­kı bir di­yet prog­ra­mı uy­gu­la­dı­ğı­nı da söy­le­yen Ce­ce­li, "Tat­lı­yı azat­lım. Bes­len­me alış­kan­lık­la­rı­mı da de­ğiş­tir­dim. Ko­ko­re­ci çok se­vi­yor­dum ama 1, 5 ay­da bir ke­re yi­ye­bil­dim. En çok bu be­ni et­ki­le­di­" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...