O ili 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu

/ Kaynak: DHA
O ili 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ardahan'da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili adaya kaptıran CHP adayı Özdemir, İl Başkanı İlimdar Senem ve partililer gözyaşı döktü.

Ardahan'daki toplam 45 sandıkta AK Partili Faruk Köksoy'a 3 bin 395 oy, seçimi kaybeden CHP adayı Mete Özdemir'e 3 bin 320 oy çıktı. Ak Parti adayı Faruk Köksoy ile aralarında bulunan 75 oy farkı itiraz eden Mete Özdemir, yeniden yapılan sayımda da sonuç değişmeyince üzüldü. İl Seçim Kurulu'nda da sonuç değişmeyince nbsp; seçimi kaybetti.

CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekili Ensar Öğüt ve İl Başkanı İlimdar Senem ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Özdemir, "Küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettiğimiz için peşini bırakmadık. Bize oy veren insanların oyuna sahip çıkmak adına seçim sonuçlarını sonuna kadar takip ettik. Seçim kurullarına itirazlar ettik, oyları tekrar tekrar saydırdık. Çünkü bu kadar insanın vebali var. Ne olduysa oldu deyip arkamızı dönüp gitmek hoş olmazdı. Sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıktık fakat aradaki oy farkını kapatamadık. Seçimi kaybettik ama gönlümüz şimdi rahat" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...