Bloggerlar ve 'fenomenler' güçlerini birleştiriyor

Bloggerlar ve 'fenomenler' güçlerini birleştiriyor

TEKNOLOJİ Haberleri

İçerikle pazarlama trendi arttıkça "Bloglar" pazarlamanın vazgeçilmezi haline gelmeye başladı.

Geliştirilen yeni bir reklam modeli sayesinde Instagram veya Twitter üzerinden duyurulan kampanyalar, sosyal medyada etkileşim için bir tetikleme platformu gibi çalışan bloglarla desteklenmiş olacak.

İçerikle pazarlama trendi arttıkça "Bloglar" pazarlamanın vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Boomads firması da, reklam verenleri 30 bini aşkın nitelikli blogger ve bağımsız web yayıncısıyla bir araya getirerek, reklamların geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.

Bu sayede, tüm internette gerçek anlamda okunup konuşulmayı hedefleyen markalar, istedikleri hedef kitleleriyle uzun vadeli ve sürdürülebilir iletişim kurabiliyorlar.

Boomads Reklam Platformu, bugüne dek işbirliği yaptığı 300'ü aşkın markaya "Seeding" ve"Content Paketleri" olmak üzere 2 farklı reklam alternernatifi sunarken 2014'ün başında geliştirdiği altyapısı sayesinde sistemine 2 yeni reklam modelini daha ekledi.

ONLİNE DÜNYANIN GÜÇLERİ BİRLEŞİYOR

Boomads geliştirdiği bu yeni reklam modelleriyle sosyal medya fenomenlerini de bünyesine ekleyerek, kendi uzmanlık alanlarında fikir önderleri haline gelen blog yazarlarını aynı kampanyalarda bir araya getiriyor. Bu yeni reklam modeli sayesinde Instagram veya Twitter üzerinden duyurulan kampanyalar, sosyal medyada etkileşim için bir tetikleme platformu gibi çalışan bloglarla desteklenmiş olacak. Boomads'i diğer platformlardan farklı olarak reklam verenlere nokta atışı hedefleme yapma imkanı tanıyor. Böylece markalar hedef kitlelerine en çok tercih ettikleri sosyal platformdan, ilgiyle takip ettikleri isimler aracılığıyla ulaşabilecekler.

BLOGLARDA EKSTRA GÖRÜNÜRLÜK: BLOG SPONSORLUĞU

Boomads'in bir diğer yeni reklam modeli ise "Blog Sponsorluğu" olarak geçiyor. Bu modelde firmalar, hedef kitlelerine ulaşabilecekleri bloglara dönemsel olarak sponsor olabilecek ve advertorial'ın yanı sıra farklı reklam modelleriyle de bloglarda yer alabilecekler. Böylelikle markalara bloglarda ekstra görünürlük sağlanacak ve bu bloglarla özdeşleşebilecekler.

Sponsorluk paketi kapsamında; sayfa giydirme, banner, slider gibi 'display' yayınlar, düzenli advertorial yayını, röportaj ve dosya konusu gibi özel içerikler yer alacak. Bunu da blog yazarları sosyal medya hesaplarından gerçekleştirecekleri düzenli paylaşımlar ve giydirmelerle destekliyor olacaklar.

Boomads, Mart ayı itibarıyla lansmanını gerçekleştirdiği yeni paketleriyle, reklam verenlerin dijital mecralardaki iletişim ihtiyaçlarına 360 derece çözüm sunmayı hedefliyor.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...