Zokora'nın düğünü krize döndü

Zokora'nın düğünü krize döndü

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, takım arkadaşının düğününe giden iki futbolcuyu antrenmana almayıp yan sahada çalıştırdı.

Trabzonspor'da Hami Mandıralı ağırlığını iyice hissettirmeye başladı. Malouda'yı isteksiz tavırlarından dolayı kadroya almayan Mandıralı, dün de Zokora'nın düğünü için İstanbul'a giden Henrique ile Colman'ı idmana almadı. Çırağan Sarayı'nda yapılan düğüne takımı temsilen Portekizli Bosingwa'nın katılmasına izin verilmesine rağmen, Henrique ve Colman İstanbul'a giderek takım arkadaşının düğününe katılmışlardı. Dün sabah Trabzon'a dönen ve antrenman için sahaya çıkan iki futbolcuya tepki gösteren Hami Mandıralı, Colman ve Henrique'yi antrenmana almayıp başka bir sahada çalıştırdı. Mandıralı'nın iki futbolcu hakkındaki kesin kararını yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile yapacağı toplantıdan sonra vereceği öğrenildi. nbsp;
F.Bahçe ile tekrar isterim
Bu arada Trabzonspor'da görevde bulunduğu sürede çok galip gelemediklerini ancak mağlubiyet de almadıklarını belirten Hami, "F.Bahçe maçının tekrar oynanması benim ve takımımın hoşuna gider. Çünkü bitiremediğiniz maçtan mağlup ayrılıyorsunuz. Genç bir teknik adam olarak böyle bir maç bittikten sonra artı veya eksi olarak hanemize yazılmasını arzu ederim ama büyükler ne düşünür bilmiyorum. İnşallah tekrarlanır"dedi. Taraftarın takım için çok önemli olduğunu dile getiren Mandıralı, "Gerçek taraftar takımını her türlü şartta destekliyor, koruyorsa taraftardır. Onun dışında gelişen olaylarda herkes zarar görüyor, acı çekiyor. Trabzonspor sevdalıları da bundan mutsuz oluyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...