Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ucuz tatil nasıl yapılır?

Ucuz tatil nasıl yapılır?

YAŞAM Haberleri

Her şey dahil, kaliteli ve ucuz olsun diyorsanız mutlaka erken rezervasyon yaptırın. Ayrıca kamp yapabilir, ev ya da daire kiralayabilirsiniz.

Yıl boyu, tatile çıkacağınız günlerin hayalini kurarsınız. Bu yüzden çok geç olmadan biran önce erken rezervasyon yaptırın. Unutmayın beş yıldızlı birçok otel şu anda yüzde 50 civarında indirimler uyguluyor. Aynı tarihte günlük 200-250 TL arasında ödeyeceğiniz otellere şimdi rezervasyon yaptırırsanız günlük 100-150 TL arası bir fiyat ödeyeceksiniz. Hem kaliteli bir tatil için ilk adımı atmış olacaksınız hem de yarı yarıya kârlı çıkacaksınız. Ayrıca daha uygun fiyatlı otellerde yüzde 70'lere varan indirim fırsatı da erken rezervasyonun size sunacağı alternatifler arasında olacak. Tabiki bütçenize en uygun olana karar vereceksiniz. Fakat şimdiden yapacağınız planlama ve rezervasyon sayesinde aynı paraya daha kaliteli bir tatil yapabileceksiniz. nbsp;İşte sizin için ucuz tatil fırsatı sunacak bazı ipuçları:
gt; Uzak Doğu'yu es geçmeyin
Hem yurtdışına çıkmak, hem de tatili ucuza kapatmak istiyorsanız, Uzak Doğu ülkelerini incelemenizde fayda var. Turizm sektörüne büyük yatırım yapan Filipinler, Tayland, Singapur gibi ülkeler ucuz rezervasyon fırsatları da barındırıyor. nbsp;
gt; Kamp yapın
Eğer hesaplı ve ilginç bir tatil yapmak istiyorsanız, kamp yapmak kesinlikle seçenekleriniz arasında olmalı. Üstelik eğer güvenlikten endişe ediyorsanız, belediyeler tarafından güvenliği sağlanan ve kampçıların bir arada kaldığı alanlar da mevcut.
gt; Bisikletli ulaşımı deneyin
Gideceğiniz yerde araba ya da toplu taşıma yerine bisikleti tercih edin. İmkanınız varsa, bisikletinizi yanınızda götürün yada kiralayın. Hem sağlığınız için çok iyi bir adım atmış olursunuz, hem de bütçenizi rahatlatırsınız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...