Sneijder'den Galatasaray'ı çıldırtacak söz!

Sneijder'den Galatasaray'ı çıldırtacak söz!

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takımı'nın Galatasaray'dan daha iyi olduğunu söyleyen Sneijder, "Hollanda, Galatasaray'dan daha iyi" dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder ülke basınına yaptığı açıklamada Hollanda Milli Takımı ile Galatasaray'ı karşılaştırdı. Deneyimli orta saha oyuncusu iki takım arasında yaptığı karşılaştırmada "Hollanda, Galatasaray'dan daha iyi" değerlendirmesinde bulundu. nbsp;Kendisine yöneltilen Hollanda ile Galatasaray arasında farklı olan ne? sorusunu yanıtlayan Sneijder, "Hollanda Milli Takımı'nın temposu Galatasaray'dan daha yüksek. Portakallar'ın oyunu çok üst nbsp;seviyede. Ancak Fransa'ya karşı çok genç bir kadroyla oynadık" dedi. nbsp;
nbsp;
Hollandalı ünlü DJ'e forma gönderdi
nbsp;Öte yandan Sneijder'den Hollandalı ünlü DJ Armin van Buuren'e forma hediyesi geldi. Sarı-kırmızılı oyuncudan Hollanda'nın yeni formalarından talep eden Buuren'e Sneijder, forma göndereceği sözünü verdi. Birkaç gün sonra formayı teslim alan DJ, "Teşekkürler Sneijder, sözünün eriymişsin" mesajı geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...