Vine'da özel mesaj dönemi başlıyor

Vine'da özel mesaj dönemi başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter'ın video paylaşımı için kullandığı Vine, iOS ve Android işletim sistemli cihazlar için yaptığı bir güncelleme ile yeni bir dönemi başlattı.

Twitter'da video paylaşımı için kullanılan Vine, mobil işletim sistemleri için yaptığı güncelleme ile mesajlaşma dönemini başlattı. Eklenen bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, özel mesaj aracılığıyla aralarında video ve yazılı mesaj paylaşımı yapabiliyor. Ayrıca Vine kullanıcısı olsun olmasın telefon rehberinizdeki kişilere de özel mesaj gönderme imkanınız olacak. Tabi bu kullanıcılar videoları ve yazılı mesajları e-mail ve SMS yoluyla iletebilecekler. nbsp;Birden fazla kişiye aynı mesajı gönderebilseniz bile bu kişiler ortak bir konuşma gerçekleştiremiyor. Mesajın gönderildiği kişiler ile ayrı ayrı konuşmalar başlatan sistem asılnad biraz zahmetli gibi durabiliyor. Tabi tanımadığı kişilerden mesaj almak istemiyorsa bunu ayarlar bölümünden değiştirebilir. nbsp;Vine uygulamasını Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz.
DONANIM GÜNLÜĞÜ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...