Burcu Esmersoy: Aptal erkeklere katlanamam

Burcu Esmersoy: Aptal erkeklere katlanamam

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen sunucusu Burcu Esmersoy, bir dergiye kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Marie Claire'in nisan kapak güzeli Burcu Esmersoy, derginin işten aşka, erkeklerden modaya uzanan 25 farklı başlıktaki sorularını da yanıtladı. İşte Burcu Esmersoy'a sorulan sorular ve samimi cevaplar...
1- Bugün sizi en çok neler şaşırtıyor ya da hiç şaşırtmıyor? Yalancı, riyakâr insanlar hiç şaşırtmıyor. Birbirinin gözüne ilk günkü kadar aşkla dolu bakabilen insanlar ise çok şaşırtıyor.


2- Kariyeriniz mi, aşk mı yoksa bağımsızlığınız mı daha önemli? "Evlilik mi kariyer mi?" derseniz, mantığımın sesini dinleyerek kesinlikle "kariyer" derim ama işin içinde aşk olunca o bambaşka bir şeye dönüşüyor, akıl sağlığınızı kaybediyorsunuz!


3- Erkeklerden bugüne dek ne öğrendiniz? Basit cümleler kurmak ve sizi anlamasını beklemek yerine kendinizi anlatmanız gerektiğini öğrendim.


4- Kadınların en hayran verici özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Doğurganlıkları...


APTAL ERKEKLERE HİÇ KATLANAMAM
5- Aşk adına yaptığınız en çılgınca şey neydi? Çılgınca değil belki ama ben normalde duygularını çok açık şekilde ifade eden biri değilim. Ketumumdur. Ama aşık olduğumda değişirim. Çok açık olurum hayatımdaki insana, plansız hareket ederim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...