Rıdvan Dilmen derbi tahminini açıkladı!

Rıdvan Dilmen derbi tahminini açıkladı!

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçını değerlendir. İşte Dilmen'in tahminleri

Fenerbahçe'nin derbide avantajlı olan taraf olduğuınu vurgulayan Dilmen, Mancini'nin hangi 11'i çıkartırsa çıkartsın kendisi için sürpriz olmayacağını vurguladı.


DİLMEN'İN DEĞERLENDİRMESİNDEN DİKKAT ÇEKENLER:
"G.Saray kendi taraftarı önünde bu maçı bir özür maçı olarak görüyor. Bu tip maçlar kötü durumdaki takımlar için avantajdır. Çok önemli rakiplerini yenip, taraftarı mutlu etmek isteyeceklerdir. F.Bahçe de kazanıp; en kötü kaybetmeyip moral bozukluğuna uğramak istemeyecektir. Sert bir maç olacak. G.Saray, ev sahibi motivasyonu ile F.Bahçe'nin fiziksel üstünlüğünü kapatmaya çalışacaktır. F.Bahçe hem pas yapıp, hem de uzun topla gidebilen bir takım. Bu tip maçlarda öngörü yapabilmek mümkün değil. Bir kart da maçın geride kalan dakikaları için belirleyici olabilir. "


DROGBA'NIN DURUMU...
"Takım için geçerli olanlar Drogba için de geçerli. Açıkçası Fildişili yıldız, taraftarın gözünden biraz düşü. Kendi adına da önemli bir maç. Mancini ile görüşmelerinden ne çıktı ya da çıkar bilemiyorum. Oynar ya da oynamaz. Ama bu tür maçlara çok alışkın. Yüksek tecrübesiyle 90 dakika olmasa da 60-70 dakika maçı forse edebilecek bir oyuncu. Tabi bunun kararını teknik adam verecek. "
"Mancini'nin çıkaracağı hiçbir 11 benim için sürpriz olmaz. Sürpriz alışkanlığı oldu çünkü. Açıkçası çıkaracağı taktik ve 11'i tahmin edemiyorum. Bu hafta arası maç oynamadılar. Tahmin ediyorum ilk kez 11'ini hafta başından belirlemiştir. " SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...