Mazbatasını aldı partisinden istifa etti!

Mazbatasını aldı partisinden istifa etti!

GÜNDEM Haberleri

Nazilli Belediye Meclisine seçilen Pınar Kaftancıoğlu, mazbatasını aldığı gün partisinden istifa etti.

Nazilli Belediye Meclisine AK Parti 3. sıradan aday olarak seçilen Pınar Kaftancıoğlu, mazbatasını aldığı gün partisinden istifa etti. Kaftancıoğlu'nun Bağımsız olarak Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüreceği öğrenildi. Nazilli'deki yöresel ürünlerin internet üzerinden pazarlanmasındaki başarısıyla tanınan Pınar Kaftancıoğlu, isminin AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi adayı olarak açıklanmasıyla dikkat çekmişti. AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç yaşanan istifanın doğru olduğunu söyledi. Pınar Kaftancıoğlu ile görüştüğünü söyleyen Milletvekili Kılınç, "Kendisi bağımsız olarak meclis üyeliği görevini yürüteceğini belirtti. Bu karar kendi kararıdır, saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Pınar Kaftancıoğlu'nun 1961 yılında Türkiye İşçi Partisi (TİP) kurucuları arasında yer aralan ve 1980'de öldürülen gazeteci-yazar Ümit Kaftancıoğlu'nun kızı Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu'nun eşi Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun ise görümcesi olduğu belirtildi.


Öte yandan seçim sonuçlarını başarısızlık olarak nitelendiren AK Parti Nazilli İlçe Yönetiminin geçtiğimiz günlerde 21 kişinin istifasıyla sonuçlanan kararının ise henüz onaylanmadığı belirtilirken, AK Parti Genel Merkezi'nce istifa kararlarının bir süre sonra değerlendirileceği öğrenildi. (sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...