Pamir'den üzücü haber!

Pamir'den üzücü haber!

GÜNDEM Haberleri

Dün sabah kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir'den üzücü haber yan bahçenin havuzunda ölü bulundu.

Her şey dün sabah 09:00 sıralarında başladı. 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik, ailesi uyandığında evde yoktu. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu, Pamir'in önce evin sonra bahçenin kapısından çıkıp kaybolduğu ihtimali üzerine aramalar başlatıldı. Üzücü haber 30 saat sonra geldi. Bir ihbar üzerine iki jandarma dalgıcının komşu evin havuzunda arama yapması üzerine küçük Pamir'in cansız bedeni nbsp;bulundu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk.Acılı ailesine başsağlığı diliyorum.Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın' dedi.

Pamir'den üzücü haber!

PAMİR BÖYLE BULUNDU

Dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Dün sabahtan beri aranan Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi.Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu. nbsp;

PAMİR'İN BABASININ GÖZYAŞLARI

Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Kötü haberi alan baba Serdar Dikdik fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi" diyerek gözyaşı döktü.


Pamir'den üzücü haber!

PAMİR'İN CESEDİ HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Zekeriyaköy'de kaybolan minik Pamir'in cenazesi, hastaneye kaldırıldı. nbsp;Zekeriyaköy'de yan komşunun havuzunda bulunan minik Pamir'in cenazesi savcının incelemesinin ardında Sarıyer Belediyesi'ne ait hasta nakil ambulansına kondu. Pamir'in cenazesi jandarma eşliğinde İsmail Akgün Sarıyer Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

PAMİR'İN BULUNMASINI SAĞLYAN KADIN

Pamir'in hemen yandaki villanın havuzunda bulunmasını Dikdik ailesinin komşularından Nihan İpek'in ısrarı sağladı.Pamir bulundu ama akıllarda çok sayıda soru işareti var. 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'den kötü haber geldi ve cansız bedeni yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu. Ancak dün akşamdan itibaren çevredeki tüm evlerin havuzlarının arandığı belirtiliyordu. Hatta pek çok villanın havuzlarının da boşaltıldığı ileri sürülmüştü. Ancak bir saat kadar önce Dikdik ailesinin komşulardan Nihan İpek, jandarma ekiplerine boş olan bir evin havuzunun aranmadığını ısrarla söyleyerek arama yapılmasını sağladı. Ve maalesef bu ısrar sonucu yapılan aramada Pamir'in cesedi bulundu. nbsp;RADİKAL

Pamir'den üzücü haber!

Zekeriyaköy'de minik Pamir'in ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi feryat etti. Cesedin başına gelen babaanne, torununa son kez sarılarak gözyaşı döktü.

Pamir'den üzücü haber!

ŞOKE EDEN İDDİA!

Pamir'in bir yakını aynı havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.Zekeriyaköy'de minik Pamir'in ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi feryat etti. Cesedin başına gelen babaanne, torununa son kez sarılarak gözyaşı döktü. Pamir'in bir yakını ise ayın havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu. Sarıyer Zekeriyaköy'de 3.5 yaşındaki Pamir'in ölümü ailesini yasa boğdu. Acı haberin duyulmasıyla Pamir'in yakınları cesedin bulunduğu havuzun başına akın etti. Burada torununu son kez gören baba anne gözyaşlarına boğuldu. Torunun cansız bedenine sarılan babaanne, uzun süre ağladı. Jandarma ekipleri ise villa çevresinde güvenlik önlemleri alarak, insanları dışarı çıkarmaya çalıştı. nbsp;Öte yandan, Pamir'in bir yakını ise dün aynı havuzda aram yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...