Ünlü astrolog Nuray Sayar'dan derbi tahmini!

Ünlü astrolog Nuray Sayar'dan derbi tahmini!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların tanınan ismi ünlü astrolog Nuray Sayarı derbi maçını kim kazanacağını ve dört büyükleri yorumladı

Nuray Sayarı'nın yorumu şöyle: Fenerbahçe yarın derbiyi kazanacak... Şampiyonluğa da ulaşacak. Yeni başkan Ali Koç olacak ama 2010-11 kupası Trabzon'a gidecek. G.Saray Başkanı Ünal Aysal bırakabilir. Beşiktaş ise statla coşacak.
Spor kamuoyu yarınki derbiyi konuşuyor… Ancak ünlü astrolog Nuray Sayarı sadece derbiyi değil, dört büyük kulübün başkanlarının ve takımların durumuna da fal açtı… nbsp;


DERBİNİN RENGİ SARI LACİVERT
Pazar akşamı oynanacak derbinin son dönemin en zorlu mücadelelerinden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Mars'ın ters açısı gösteriyor ki taraftar olayları da çıkması büyük ihtimal gibi görünüyor. İlk gol G.Saray'dan gelecek ama maçı F.Bahçe kazanacak. Ben son 10 yıldır hangi takım desem hepsi gerçek çıkmıştı. Geçen yıl G.Saray demiştim ve bu doğru çıktı. Bu sene şüphesiz F.Bahçe şampiyon olacak.


YILDIRIM TADINDA BIRAKACAK
Trabzonspor'u yeni sezonda iyi günler bekliyor. Kupayı da alacaklar. FB Başkanı Aziz Yıldırım'ın başından sıkıntılı anlar geçti. Tutuklanma olayının olacağını serbest kalmasının da ekimu bulacağını belirtmiştim. Kendisinin güneşi akrepte bulunuyor ve öfke problemi yaşadığını görüyorum. Tadında bırakması gerekiyor. Çok iyi başkan olmasına rağmen sinirlerine hakim değil. F.Bahçe'nin yeni başkanı Ali Koç olacak.


G.SARAY'I SIKINTILAR BEKLİYOR
G.Saray Başkanı Ünal Asal, Ay Aslan burcunda güneş ise ikizler burcunda doğmuş ve astrolojinin gösterdiği bilgiler eşliğinde görevi bırakabilir. G.Saray kuruluş yılını, Mars terazi burcunda spekülasyonlu bir süreç bekliyor. Taraftar ve yönetim sıkıntılı günleri yaşayacak. Maddi sıkıntılar var.


BJK STATLA BİRLİKTE DEĞİŞECEK
Yer ve mekan değişimi o kadar önemli ki, Beşiktaş yeni stada geçtikten sonra çok başarılı bir dönem yaşayacak. Başkan Fikret Orman ise görevine devam edecektir. Gönülden ve tutkuyla Beşiktaş'a bağlı görünüyor. Sadece sağlık sorunu problem oluşturulabilir. AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...