Pamir bulundu, Pamir Dikdik öldü!

Pamir bulundu, Pamir Dikdik öldü!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Zekeriyaköy'de kaybolan 3,5 yaşındai Pamir'in cesedi komşu evin havuzunda bulundu.

3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cesedi bulundu. Pamir yan bahçenin havuzuna düşerek boğularak öldüğü öğrenildi. Detaylar az sonra...


PAMİR NASIL KAYBOLDU?
Jandarma, itfaiye, belediye ve sosyal medya alarma geçti. nbsp;Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'i arama çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili olarak İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu twitter hesabından açıklama yaptı. Mutlu'nun açıklaması şöyle; "Kayıp çocuğumuz Pamir'in araması termal kameralı, iz köpekli 200 kişilik jandarma, AFAD, AKOM, AKUT birimlerince gün boyunca sürdürülüyor. Arama çalışmalarına ilave jandarma, polis ve Boğaziçi Üniversitesi gönüllü grubu da katılarak arama ekibi mevcudu 500'ün üzerine çıkıyor."






Kapının kilitlerini açmış
Sarıyer Zekeriyaköy Fesleğen Sokak'ta bulunan müstakil evinden anne ve babası uyurken dışarı çıkan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik bulunamıyor. Baba Serdar Dikdik'ten edinilen bilgiye göre dün sabah saat 09.00 sıralarında uyanan aile uyumadan önce kilitledikleri evin giriş kapısını açık buldu. Evin bahçe kapısının ise hâlâ kilitli olmasına rağmen bebekleri Pamir'in evde olmadığını fark eden aile, polise ve Jandarma ekiplerine durumu haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Ekipler önce yakın alanlarda arama yaptı, ardından ormanlık alanda detaylı arama yapıldı. Küçük Pamir'in evinin bulunduğu sokağın bir üst sokağında bulunan su kuyusuna çocuğun düşme ihtimali göz önüne alınarak da itfaiye ekipleri kuyuyu boşaltmaya başladı. Olayı haber alan AKUT ekibi de saat 16.00 sıralarında bölgeye ulaşarak aramalara katıldı. AKUT ekibi sorumlusu Murat Bakan, "8 km'lik alan detaylı tarandı. Bu alanın ötesi çalılık, çocuğun ayakları ise çıplak. Acı eşiği yüksek olduğu için pek ağlamıyor. Bu ayrıntıları dikkate alarak arama yapıyoruz.








İki gün önce de evden kaçmış
Baba Serdar Dikdik, Pamir'in iki gün önce kreşe başladığını belirterek, şunları söyledi: "Yalnızca iki gün gidebildi. bugün de saat 14.00'de götürecektik nasip olmadı. Pamir iki gün önce evin bahçesinin çitinden atlayarak kaybolmuştu. Hemen fark ettik, motosikletle arayıp buldum. Bu sabah biz uyurken evden çıkmış. Çocuğumun üstünde kırmızı yatay çizgili uyku tulumu var. Pamir konuşmayı bilmiyor ama ismine tepki gösteriyor. Görenler ona ismiyle hitap edince zaten tepki verir. Herkesten yardım bekliyoruz."
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, arama çalışmalarına 500'den fazla nbsp;kişinin katıldığını bildirdi. Jandarma ve AKUT üyeleri ormanlık alanda arama yaparken, mahalleli de ellerindeki fenerlerle aramalara katıldı. Bir helikopter de arama çalışmalarına havadan destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...