Pamir'in ölümünde şoke eden iddia!

/ Kaynak: İHA
Pamir'in ölümünde şoke eden iddia!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Pamir'in bir yakını aynı havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.

Zekeriyaköy'de minik Pamir'in ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi feryat etti. Cesedin başına gelen babaanne, torununa son kez sarılarak gözyaşı döktü. Pamir'in bir yakını ise ayın havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu. Sarıyer Zekeriyaköy'de 3.5 yaşındaki Pamir'in ölümü ailesini yasa boğdu. Acı haberin duyulmasıyla Pamir'in yakınları cesedin bulunduğu havuzun başına akın etti. Burada torununu son kez gören baba anne gözyaşlarına boğuldu. Torunun cansız bedenine sarılan babaanne, uzun süre ağladı. Jandarma ekipleri ise villa çevresinde güvenlik önlemleri alarak, insanları dışarı çıkarmaya çalıştı. nbsp;
Öte yandan, Pamir'in bir yakını ise dün aynı havuzda aram yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...