Almanya'nın Pamir vakası

/ Kaynak: DHA
Almanya'nın Pamir vakası

DÜNYA Haberleri  / DHA

Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti'ndeki Herford kentinde geçen 14 Mart'ta kaybolan 5 yaşındaki Kosovalı Dano K.'nın öldürüldüğü belirlendi.

Alman medyasında günlerce arama haberleri yayınlanan Herford'da 14 Mart'tan bu yana akıbetinden haber alınamayan çocuğun cesedi kent yakınlarındaki çalılık alanda bulundu. Dano K. tek başına evlerinden 150 metre uzaklıktaki parka oynamak için gittikten sonra dönmemiş, 170 polisin katılımı ile kapsamlı, helikopter destekli arama operasyonu başlatılmıştı. Baba Almadin ve anne Samira K., çocuklarının boğularak öldürüldüğünü öğrenince yıkıldı.
nbsp;
KATİLİ BULUNDU


Çocuğun cesedi bulunurken cinayet ile ilgili 42 yaşındaki İ.B. yakalandı. Soruşturmayı yürüten Bielefeld Savcı İna Leinkauf, 5 yaşındaki Dano K.'yi boğarak öldüren çocuğun teyzesinin arkadaşı İbrahim B'nin suçu itiraf ettiğini açıkladı.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...