Ünlülerden Pamir için mesajlar!

Ünlülerden Pamir için mesajlar!

MAGAZİN Haberleri

Sarıyer Zekeriyaköy'de kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedenine ulaşıldı. Ünlü isimler Twitter'dan Pamir için mesajlarını yayınladılar

Zekeriyaköy'de kaybolan Pamir Dikdik yan bahçenin havuzunda ölü bulundu. Pamir'in üzücü haberini alan ünlü isimler Twitter'dan duygularını takipçileri ile paylaştılar. nbsp;


İşte o tweetler
Arzum Onan: nbsp; nbsp;Allah anne ve babasına sabır versin.. Çok üzgünüm..

Levent Kazak : yapılacak ilk iş komşunun havuzuna bakacaksın, ilk iş.. bu nasıl olur ya?

Oryantal Didem: nbsp;Pamirim rahat uyu meleğim :((( Allah annesine babasına sabır versin..

Serdar Ortac : nbsp;Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı.

Aylin Aslım: nbsp;Çok üzgünüz Pamir. Burada zombiler annene babana saldırırken sen melek olup gitmişsin meğer... Ora güzeldir buradan. Biz, utanmaya devam.


Esra Erol: nbsp;Allah rızası için havuz görüntülerini kamera/foto paylaşmayın lütfen!Fotoğrafları yok edin lütfen ben dayanamıyorum ya ailesi düşünün!

Gonca Vuslateri : nbsp;Pamir'in ailesine sabır diliyorum.. lt;3

Melih Altınok: nbsp;3,5 yaşında duymayan, konuşamayan bir bebek... Allah aşkına sahip çıkın çocuklarımıza, başka ne işe yararız ki...

Alişan: nbsp;off yaa:(( Allah Anne'sine Baba'sına sabır versin...

Serenay Sarıkaya: nbsp;Çok üzücü cok kalbim acıyor Allahım ailesine sabır versin...PAMİR...Işın Karaca

Işın Karaca: Ve küçük Pamirimizin cansız bedenine ulaşıldı. Kelimelerim yok. Vicdansızca 2 gündür bu durumu oraya buraya çeken her kimse! nbsp;Kendi vicdan hesabınız artık! Mahkemesini kendiniz yapınız! nbsp;Hepimiz dünden beri bu bebek için seferber olduk. Olmadı. Olamadı.. Allah rahmet eylesin minik melek Pamir. Tüm aileye sabırlar diliyorum.

Ceyda Düvenci: Evlat acısı... Dünyayı durdurur... Sesler kesilir, güneş doğmaz... Herşey önemsiz... Herşey...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...