Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sapkınlığın bu kadarı!

/ Kaynak: İHA
Sapkınlığın bu kadarı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Uşak Üniversitesi öğrencisi bir genç, teklifine olumsuz cevap veren kızın vatani görevini yapan erkek arkadaşını birliğinin nizamiyesinde bıçakladı.

Olay, Orgeneral İzzettin Çalışlar Kışlası'nın nizamiyesinde meydana geldi. İddiaya göre, Uşak Üniversitesi 1. Sınıf öğrencisi Derviş E. (20), platonik olarak aşık olduğu kıza teklifte bulundu. Genç kız, bu teklifi erkek arkadaşı olduğunu belirterek ret etti. Teklifinin kabul edilmemesine çok sinirlenen Derviş E., kızın erkek arkadaşı Abbas Y'nin (21) Orgeneral İzzettin Çalışlar Kışlası'nda görev yaptığını olduğunu öğrendi. Genç aşık, bunun üzerine bilet alarak otobüsle Adana'ya geldi. Burada kışla nizamiyesine gelen Derviş E, Abbas Y ile görüşmek istediğini söyledi. Ziyaretçisinin olduğunun bildirilmesi nizamiyeye gelen Abbas Y, daha önce tanışmadığı Derviş E. ile konuşmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışma sonucu Dreviş E, Abbas Y'ye bıçak çekti. Bunun üzerine Abbas Y, nizamiyeye kaçtı. Ancak peşinden gelen Derviş E, Abbas Y'yi boynundan ve karnından yaraladı. Diğer askerlerin tarafından yakalanan Derviş E. polise teslim edilirken, yaralı Abbas Y ambulansla askeri hastaneye götürüldü. Yaralı askerin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...