Potada farklı galibiyet

Potada farklı galibiyet

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'nde TOFAŞ, Olin Edirne'yi 126-67 yendi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan TOFAŞ, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendirerek, 2. dakikayı 9-2 önde tamamladı. Etkili oyununu sürdüren TOFAŞ, Dulkys'in 3 sayılık basketi ve Samet'in pota altından bulduğu basketle 5. dakikayı da 18-9 önde tamamladı.

Konuk ekip, Washington ve Erol ile karşılık vermesine rağmen farkı kapatamadı ve 1. periyot ev sahibi ekibin 34-25 üstünlüğü ile bitti. İkinci periyoda hızlı başlayan yine TOFAŞ oldu. 5 dakikalık sürede, 6 üç sayılık basket bulan kırmızı beyazlı ekip, 15. dakikayı 57-33 önde bitirdi. Rakibini pota altında iyi müdafaa eden TOFAŞ, hızlı hücumları ve 19. dakikada gelen Elonu'nun basketiyle farkı 35 sayıya çıkardı: 73-38.

Devreyi 78-40'la geçen TOFAŞ, üst üste bulduğu 3 sayılık basketler ve dış şutlardan bulduğu sayılarla 25. dakikayı da 86-49 önde geçti. Etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip, 3. çeyreği Denmon'un üç sayılık basketiyle 101-55 bitirdi.

Son çeyrekte Olin Edirne, zaman zaman dışarıdan sayılar arasa da farkın kapanmasına yetecek basketi üretemedi. TOFAŞ, Denmon, Uğur ve Dulkys'in basketleriyle karşılaşmayı 126-67'lik skorla kazandı.

Karşılaşmadan elde edilen hasılat, Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği'ne (LÖDER) bağışlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...