Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir annenin feryadı!

/ Kaynak: DHA
Bir annenin feryadı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i bebek 4 kişi yaralandı.

Yaralanan Dilek Mehirli, kaza sonrası 7 aylık bebeği Mustafa Mert'i göremeyince 'bebeğim nerede, yaşıyor mu?' diye gözyaşı döktü. Yaralı anne, ambulansta olduğu söylenen bebeğini görene kadar gözyaşı döktü.

Kaza, öğle saatlerinde Andırın ilçe girişinde meydana geldi. Andırın yönüne gelen Adem Avan'ın kullandığı 46 N 1593 plakalı minibüs, kavşaktan dönen Serdal Mehirli yönetimindeki 27 GF 484 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobilde bulunan Dilek Mehirli ile 7 aylık Mustafa Mert Mehirli isimli bebek yaralandı. Kazayı görenler yaralıların yardımına koşarken, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk etapta hafif yaralı olan bebeği ambulansa götürdü. Bu sırada yaralı sürücüleri araçlarından çıkararak ambulansa götüren sağlık ekipleri, yaralı sürücülerden Serdal Mehirli'nin eşi Dilek Mehirli'yi de otomobilden çıkardı. Otomobilden çıkarılan kadın, yanında ve etrafta bebeğini göremeyince gözyaşı döktü.

Polis ve sağlık ekiplerine bebeğini soran ve gözyaşı döken kadın, 'Bebeğim nerede. Allah'ım ona bir şey olmasın. Yaşıyor mu, nerede?' diye feryat etti. Genç anne, bebeğin ambulansta olduğunun söylenmesine rağmen gözyaşı dökmeyi sürdürdü. Kendi acısını unutan Dilek Mehirli, sedyeyle götürüldüğü ambulansta bebeğini görünce rahatladı.

Yaralılar ambulansla Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...