Başkanlarla yaptğı toplantı sona erdi

/ Kaynak: İHA
Başkanlarla yaptğı toplantı sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da AK Partili ilçe belediye başkanları ile bir araya geldiği toplantı sona erdi.

Toplantıda Erdoğan'ın seçimlerde galip gelen belediye başkanlarını tebrik ederek, yerel yönetimlere ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan, akşam saat 16.30 sıralarında Sütlüce'deki AK Parti İl Binası'nda AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Toplantının içeriğine dair bilgi verilmezken, Erdoğan'ın seçimden başarıyla çıkan belediye başkanlarını tebrik ettiği ve yerel yönetimler bazında yapılacak proje ve çalışmalar üzerine görüşmeler yaptığı öğrenildi. Sona eren toplantının ardından Erdoğan, binadan ayrıldı. Başbakan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlara da el salladı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...