Kadın valiye tepki gösterdi

/ Kaynak: İHA
Kadın valiye tepki gösterdi

Politika Haberleri  / İHA

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova'da yapılan kutmalamarda Yalova Valisi Esengül Civelek'e tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Yalova'da CHP'den aday olan Vefa Salman'ın belediye başkanlığını kazanmasının ardından yapılan kutlamada Türkiye'nin tek kadın valisi olan Yalova Valisi Esengül Civelek'e tepki gösterdi.

CHP, partiden aday olan Vefa Salman'ın belediye başkanlığını kazanması üzerine Cumhuriyet Meydanı'nda bir kutlama programı düzenledi. Çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte konuşan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal ve AK Parti teşkilatına yüklendi. Türkiye'nin tek kadın valisi olan Yalova Valisi Esengül Civelek'i de eleştiren İnce, "Şimdi duyuyorum ki AK Parti, Yüksek Seçim Kurulu'na gidecekmiş. Olmadı, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru yap. Yetmediyse Birleşmiş Milletler'e git. Yetmezse Lahey Adalet Divanı'na git. Yetmezse Obama'dan yardım iste. Varsay 1 oyla seçimi kazandın, utanmayacak mısın orada oturmaya. Karanfilevler, Belediye elinde, devlet elinde, valilik elinde. Vali hanıma da sesleniyorum buradan, Vali hanım dikkatli ol. Bilmediğimi zannetme, hepsini biliyorum. Nezaketimi bozmuyorum. Uzun Recep'in valisi olma, devletin valisi ol" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...