Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarkan'ın bu çantası görenleri şaşırttı!

Tarkan'ın bu çantası görenleri şaşırttı!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan, Japonya'da başlayan 'Weekend Bag' modasına uydu. Tarkan bu kez sokakta kadın çantasıyla görüntülendi.

Dört yıllık albüm orucunu bozmak için stüdyoya giren Tarkan, önceki gün Levent'te görüntülendi. Japonya'da başlayan 'Weekend Bag' akımına kapılan popçunun koluna taktığı kadın çantasıyla objektiflere poz verdi. Erkeklerin basit bir sırt ya da el çantası yerine kadın modellerine yönelmesi, sokak modası denilince akla gelen en önemli merkezlerden biri olan Tokyo'da ortaya çıktı. Özellikle toplu taşımanın yaygın ve metroların da kalabalık olduğu New York, Tokyo gibi şehirlerde kola takılanlar daha pratik bulunuyor. Paris, Toronto, Berlin ve Zürih'te de yaygınlaşan trendin Türkiye'deki ilk örneği Tarkan oldu. Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu'yla yeni albümünün şarkıları üzerine çalışan popçu, çantasıyla ilgili sorular karşısında tebessüm etmekle yetindi. AKŞAM




İŞTE TARKAN'IN O ÇANTASI






Tarkan'ın bu çantası görenleri şaşırttı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...