Pamir ağlattı! Acı haber komşu villadan geldi

Pamir ağlattı! Acı haber komşu villadan geldi

GÜNDEM Haberleri

Herkes Pamir'in izini sürdü... Umutlar 36 saat sonra gelen haberle tükendi. İstanbul'un aradığı çocuğun cansız bedeni yan villanın havuzunda bulundu.

Sarıyer Zekeriyaköy'de önceki gün evinden yalınayak ve uyku tulumuyla çıkan 3.5 yaşındaki Pamir'i bulmak için İstanbul seferber oldu. Jandarma, AKUT ekipleri, havadan helikopterler ve yüzlerce gönüllü 36 saat boyunca 6 kilometre çapındaki alanı didik didik etti. Ormanlık alan tarandı, su kuyularına bakıldı. Aramalar sürerken bir anda çığlıklar yükseldi. Dikdik ailesinin komşularından Nihan İpek, jandarma ekiplerine boş olan yan evdeki havuzun aranmadığını ısrarla söyledi. Ve bu ısrar sonucu maalesef Pamir'in cansız bedenine ulaşıldı. Şimdi akıllarda pek çok soru işareti var. Komşu villanın havuzu niçin daha önce aranmadı, arandıysa da minik Pamir niçin görülemedi? Aramalara ilk başlandığında bu havuza dikkatlice bakılsaydı küçük Pamir kurtarılabilir miydi? Minik çocuk evden kendi başına nasıl çıktı? Yüksek duvar ve kapıyı nasıl aştı? Komşu villanın bahçe kapısını nasıl açtı? Bu soruların cevapları aranırken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu açıklama yaptı. Mutlu, Twitter hesabından, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi nbsp;ilk gün farklı araçlarla aranmış, ancak bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" diye yazdı. Vali Mutlu'nun bu açıklamasının ardından Sarıyer Manşet adlı internet sitesinde yer alan haberdeki iddialar adeta kan dondurdu. Hem Pamir'in akrabası hem de bir gönüllüye dayandırılarak verilen haberde, "Pamir'in cesedinin bulunduğu havuz dün defalarca içine girilerek aranmıştı. Minik çocuk, öldürülüp sonradan havuza atılmış!" şeklinde iddialar yer aldı. Arif Yaman İSTANBUL


Pamir ağlattı! Acı haber komşu villadan geldi



Pamir ağlattı! Acı haber komşu villadan geldi


Pamir ağlattı! Acı haber komşu villadan geldi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...