Fenerbahçe Vucinic'i bitiriyor

Fenerbahçe Vucinic'i bitiriyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Juventus'un yıldız forveti Vucinic için Arsenal ile yarıştığı iddia edildi.

Ada basınına göre, Fenerbahçe Karadağlı forvet Vucinic'i transfer etmek için dünya devleriyle yarışıyor. Ocak ayında transfer döneminde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Mirko Vucinic sezon sonunda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Sports Direct News'in haberine göre, kulübüyle olan sözleşmesi 2015'te biten 30 yaşındaki golcü oyuncu için Fenerbahçe kısa sürede resmi teklif yapacak.
nbsp;
Arsenal de devrede
nbsp;Adı bir dönem Inter Milan ile geçen oyuncu için İngiliz devi Arsenal'in de devrede olduğu iddia edildi. İngiliz basını, Karadağlı oyuncunun Premier Lig'de oynamayı tercih edebileceğini; ancak Fenerbahçe'nin teklifinin daha yüksek olması sebebiyle Türkiye'ye gelmesinin daha olası olduğunu yazdı. Vucinic, 2011 yılında Roma'dan Juventus'a 15 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Karadağlı oyuncu Torino ekibiyle çıktığı 92 maçta 26 gol atma başarısı gösterdi. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...