Eskişehirspor cepten yiyor

/ Kaynak: AA
Eskişehirspor cepten yiyor

SPOR Haberleri  / AA

Süper Toto Süper Lig'in ilk yarısındaki 11 maçta 19 puan toplayan Eskişehirspor, ikinci devredeki 11 maçta sadece 10 puan kazanabildi

Süper Lig'in 2013-2014 sezonunu ilk yarısındaki 11 maçta 19 puan toplayan Eskişehirspor, ikinci devredeki 11 maçta sadece 10 puan kazanabildi.Eskişehirspor lige sahasında 2-0 kazandığı Bursaspor maçıyla başladı. İlk yarıdaki 11 maçta 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve bir beraberlik alan Es-Es, bu maçlarda 19 puan toplamayı başardı. İlk yarıdaki söz konusu 11 maçta rakip fileleri 16 kez havalandırırken, kalesinde 9 gol gördü."Kırmızı şimşekler", ligin ikinci yarısıyla birlikte düşüş yaşamaya başladı. Süper Lig'in ikinci devresindeki 11 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 5 beraberlikle sahadan ayrılan siyah-kırmızılılar, 9 puan toplamayı başardı. Eskişehirspor bu maçlarda rakip fileleri 6 kez sarsarken, kalesinde de 11 gol gördü.
Eskişehirspor, ligin ikinci devresinde ilk yarıdaki 11 maça göre 9 puan daha az topladı.
Kazandığı 38 puanla 8'inci sırada bulunan Eskişehirspor, 13 Nisan'da sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...