Aziz Yıldırım: '3 puan istiyorum'

Aziz Yıldırım: '3 puan istiyorum'

SPOR Haberleri

Cezası sebebiyle Arena'ya gidemeyecek olan Yıldırım, 'Yanınızda olmayacağım ama kalbim sizinle. Her zaman yaptığınızı yapın, yenin' dedi.

Cezasından dolayı Arena'da takımını yalnız bırakacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolculara isteklerini sıraladı. "Sizlere eşlik edemeyeceğim ama bütün kalbimle her zaman olduğu gibi yanınızdayım" diyen Başkan Yıldırım, "Çok zor bir maç olacak diyenlere ben inanmıyorum. Öyle olsa bile siz zoru kolay yaparsınız. Daha önce defalarca yaptığınız gibi. Gidin, kazanın ve gelin. Arena'dan zaferle ayrılmanızı bekliyorum. Bana 3 puanla gelin, şampiyonluk şarkılarıyla gelin" ifadelerini kullandı. "Tribünlere kulaklarınızı tıkayın ve saha içinde sakin kalın" vurgusu yapan Yıldırım, "Son derece keyifli bir şekilde şampiyonluğa ilerliyoruz. Bir sezonda Galatasaray'ı iki kere yenerek kupayı kaldırmak çok daha büyük bir zevk olacaktır" diyerek oyuncuları motive etti. nbsp;
Sakın tahriklere kapılmayın!
Provokasyonlar konusunda hem oyuncularından hem teknik heyetten çok dikkatli olmalarını isteyen Aziz Yıldırım, "Tansiyon zaten yüksek. Sizleri istenmeyen olayların içine çekmek isteyenlere prim vermeyin. Benzer durumu Trabzon'da yaşadık. Oradaki gibi sakin kalmamız çok önemli" dedi. Arena'dan gelecek zafer haberi için yönetimin 2 milyon lira prim vaat ettiği öğrenilirken, beraberliğe dahil prim uygulaması yapılacağı belirtildi. nbsp;M.Emin ULUÇ

FENER'DE NEŞELİ İDMAN
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı. Ersun Yanal nezaretinde gerçekleştirilen idman oldukça neşeli geçti. Oyuncular sık sık birbirleriyle şakalaşırken, Başkan Aziz Yıldırım da idmanı izledi. Antrenmandan önce tesislere gelen çok sayıda sarı-lacivertli taraftar teknik heyet ve oyunculara moral verdi. Aziz Yıldırım'la da bir süre sohbet eden taraftarlar, Samandıra'yı "Şampiyon" tezahüratlarıyla inletti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...