Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: 'Beşiktaş'ın parasını sokağa atmam'

Fikret Orman: 'Beşiktaş'ın parasını sokağa atmam'

SPOR Haberleri

Fikret Orman, "Yıldız alacağız diye bir kompleksimiz yok. Bu kulübü yeniden borçların içine sokmam" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer için Futbol Direktörü Önder Özen ve izleme ekibinin titizlikle çalışmalar yaptıklarını söyleyen Orman, pahalı transferler yapacakları iddiaları için "Bizim böyle bir kompleksimiz yok. İlla yıldız gelecek diye Beşiktaş'ı borçlar içine sokmam. Beşiktaş için en doğrusu neyse onu yapacağız. Önemli olan oyuncuların faydasıdır. Beşiktaş zamanında Guti'yi, Queresma'yı, Almeida'yı, Simao'yu, Fernandes'i aldı ve beşinci oldu. Beşiktaş'ın paralarını asla sokağa atmayız" diye konuştu. 5-+3 kuralında ısrarcı olduklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Biz bu kurala göre, yerli oyunculara yatırım yaptık. Bazı takımlar '12 yabancıyla sözleşme yaptık, bunların parasını kim ödeyecek' diyor. Kime sordunuz o transferleri yaparken?" ifadelerini kullandı.
Sergen Yalçın'la görüşmedim
Orman, Yıldırım Demirören'e ödenecek borçlarla ilgili olarak "Uzun zamandır istişare ediyoruz. Çok fazla yol kat ettik. Mayıs ayındaki mali kongreye kadar Yıldırım Bey'in alacakları konusunda anlaşmış oluruz" dedi. Bilic'in yerine Sergen Yalçın'ın getirileceği söylentileri için ise Orman, "Sergen Yalçın bizim camiamızın içinden biri. Ne dolaylı ne dolaysız hiçbir görüşmem olmadı. Çıkan haberler spekülasyondan ibaret" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...