Aziz Yıldırım derbiyi nerede izleyecek? İşte cevabı

Aziz Yıldırım derbiyi nerede izleyecek? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Fenerbahçe maçını nerede izleyecek? Yıldırım derbiyi nerede seyredecek, işte cevabı...

Fenerbahçeli 7 yönetici, dev derbide Protokol Tribünü'nden izleyecek. Cezası süren Başkan Yıldırım ise kritik maçı FB TV'de izleyecek.Türk Telekom Arena'da oynanacak derbiye Fenerbahçeli yöneticilerin büyük bölümü ilgi gösterecek ve bu dev karşılaşmayı yerinde seyredecek.Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Aziz Yıldırım, cezası sürdüğü için bu derbide bulunmayacak ve büyük ihtimalle maçı Fenerbahçe Televizyonu'ndan izleyecek. Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve cezası bitmesine rağmen Mahmut Uslu da GalatasarayS-Fenerbahçe derbisine gitmeyecek diğer isimler. Sarı-kırmızılı kulübün 15 bilet ayırdığı F.Bahçe Yönetimi'nden bu derbiyi Arena'da Protokol Tribünü'nde izleyecek isimler şunlar: Yalçın Haker, Deniz Tolga Aytöre, Avukat Erhan Türkoğlu, Metin Doğan, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Selim Sapan. Fenerbahçe Yönetimi adeta Arena'ya çıkarma yaparken, Galatasaray cephesi ise normal karşılama prosedürü uygulanacağını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...